Midsommar firande i Nusnäs!

Midsommarfirande 2013

2013-06-03

Tiden går väldigt fort och för att du skall kunna planera din Midsommar vill vi redan nu flagga för programmet som kommer att arrangeras i Nusnäs.

Mer frivilliga som vill hjälpa till behövs alltid, tveka inte att ställa upp för att vi skall få ett fint Midsommarfirande i vår by. Ju fler som engagerar sig desto mer sammanhållning och roligare blir det. Ta med dig barnen, barnbarnen, släkten....ja alla som vill ned till Morängen dagen innan och hjälp till med att binda rankan. Ta med barnen, barnbarnen upp till Gamla Skolan på Midsommaraftonen så att de kan hjälpa till att bära rankan till midsommarstången. Vill du komma i kontakt med någon...som kan lotsa dig till där du vill hjälpa till. Ring Åsa Mattsson tfn. 070-5877927
Ta gärna på dig din dräkt, man som kvinna, barn som ungdom och visa vår vackra dräkttradition samt för att hylla Midsommarens högtid.
Kom ihåg att alla dräkter är välkomna på vårt midsommarfirande....vare sig du har Moradräkt eller utomsocknes dräkt. Mångfalden är vacker!

Läs även mer under Midsommar i Nusnäs, länk här nedan!