INSTÄLLT! Ridande Lucia måste ställa in sitt tåg ikväll 13 december med start kl. 18.30

PICT2033

2011-12-08

Pga. det tråkiga, regniga och mycket blåsiga vädret måste tyvärr Nusnäs Hästteam ställa in kvällens Ridande Luciatåg. Nytt försök med ett Tomtetåg görs om vädret då tillåter under dagarna innan JUL. Håll utkik på www.nusnas.se

INSTÄLLT pga. alltför dåligt väder och kraftig vind. !

På Luciadagens afton kl. 18.30 startar ett Luciatåg med ridande lucia, tärnor, tomtar och 10 hästar från Lillgårdens Hästar och följer sen en rutt genom byn som finns här nedan. Gå gärna ut och titta på följet men vänligen lämna blixtrande kameror hemma då vissa av hästarna är känsliga för detta.
Följet startar kl. 18.30 vid Lillgårdens Hästar på Käsgatu där de sedan går på Nusäs bygata i riktning mot Fu förbi Gamla Skolan, Missionshuset och Målargården, fortsätter Bygatan fram till Edåkersvägen mot Dalahästsnickerierna. Vid Nils Olssons svänger de höger in på Trähästvägen och går sedan Kråkdalvägen, svänger av ned mot majstången och nere vid denna korsar de Bygatan igen och går ner mot Bygdegården och förbi Morängen längs med Morängsvägen. I fyrvägskorsningen svänger de sedan vänster in på Sandvisolsvägen för att sen ta sig tillbaka till Lillgårdens Hästar på Käsgatu. Sååååå håll utkik i fönstret och gå gärna ut och titta på följet och lyssna på julmusiken som ljuder med tåget. OM det blir dåligt väder blir tåget inställt. Osäker? Läs www.nusnas.se samma dag!